Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Bimcell Paket Fiyaları - Nisan 2026

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeğenimin var sınırsız herşey dahil 1350 tl diyo :ROFLMAO: bende herşey dahilin içinde telefon çalınca da öbür odadan alıp geliyor mu bu ne böyle dedim.:ROFLMAO: Senin kaç para diye sordu.Söylerim ama moralin bozulur dedim.Görmek istedi gösterdim :ROFLMAO: hakikaten morali bozuldu oda bana bu nasıl fatura dedi gitti bi daha da haber alınamadı şu ana kadar :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

@SEDATCNC abi
vodafon da iyi ucuz ama
bi ara bende bende vodafondaydım
bizim buralarda gerek internet gerekse de şebeke az çekiyor
bu yüzden tt deyim vodafon pişmanlıktır diyodu çevremdekiler
tabi sizin orayı bilemem
benim tuzum kuru :)
220₺(vergiler dahil) ye 6 gb 250 sms 1000 dk
sen de bulursun illaki uygun tarife paket
Benim kullandığım tarife oldukça pahalı gözüküyor bu durumda. En güzeli iyi bir araştırma yapmam sanırım.

Türk Telekom tarifesine geçtiğimiz zamanlarda da gereken koşulların ve ihtiyaçların karşılanması durumunda aslında çok da fiyata takılmadan devam etmiştim. Son 2-3 aydır bence ciddi anlamda tarife fiyat artışı yapıldı. Bu durum tabiki alışılmış düzeyde devam ederse düşünürüm. Aksi durumda bahsettiğiniz uygun tarife ve kaliteye geçmekte faydalı olacaktır.

@SEDATCNC abi
vodafon da iyi ucuz ama
bi ara bende bende vodafondaydım
bizim buralarda gerek internet gerekse de şebeke az çekiyor
bu yüzden tt deyim vodafon pişmanlıktır diyodu çevremdekiler
tabi sizin orayı bilemem
benim tuzum kuru :)
220₺(vergiler dahil) ye 6 gb 250 sms 1000 dk
sen de bulursun illaki uygun tarife paket
Bulunduğum bölgede en iyi çeken Vodafone olduğu için burdayım .Hepsini denedim.TTNET 2 çizgi çekiyor.Pili aşırı tüketiyor.Turkcell de iyi çekiyor ama bölgede çok mu kullanan var nedir stabil değil bi bakıyorsun 4 çizgi bi bakıyorsun 2 çizgi olmuş.Vodafone neyse o hiç değişmiyor.Ne ile ilgili bilmiyorum hepsinin altyapısı aynı değilmi bunların?

Bulunduğum bölgede en iyi çeken Vodafone olduğu için burdayım .Hepsini denedim.TTNET 2 çizgi çekiyor.Pili aşırı tüketiyor.Turkcell de iyi çekiyor ama bölgede çok mu kullanan var nedir stabil değil bi bakıyorsun 4 çizgi bi bakıyorsun 2 çizgi olmuş.Vodafone neyse o hiç değişmiyor.Ne ile ilgili bilmiyorum hepsinin altyapısı aynı değilmi bunların?
değil değil
teyzem kırsal kesimde oturuyor
türksel çok iyi çekiyor
tt 0
vodafon 0
bimsel orta seviye çekiyordu
tuhaf ama gerçek
şaşırtıcı türkseli anladım da bimsel de iyi iken türk telekom ha internet açısından bu böyleydi
konuşurken sadece vodafon hiç çekmiyordu

ben baktım en minimum vodafone tarife 270 den başlıyor 5gb 1000dk 250sms oda. Ya çekmeyen bimcell yada şu anki tarifemin 2 katı vodafone bilemedim.

teyzenlerin orası uzak bize taşınamam kusura bakma :ROFLMAO: :ROFLMAO: bizim mahallede Turkcell şebeke bi çıkıyor bi iniyor stabil değil diyorum.
evini arsasıyla beraber satışa çıkarmıştı
alabilirsen iyi olur ;)
rahatlıkla türkselle yola devam edersin :ROFLMAO:
tt ye geç ev felan almana gerek yok abi

13 sene önce öldü milader ironi yapıyorum.
Allah rahmet eylesin
bizimkinler hala yaşıyor
ikisi de bol oksijenli
köyde yaşıyor
hele biri içki sigara ne ararsan var yine de sağlıklı
diğeri daha iyi durumda
benden zaten sağlam senden bile belki sağlamdır
hâlâ bağ bahça işiyle uğraşıyor ikisi de
konu dışına çıkmayalım lütfen!

NİSAN 2026 itibarıyle en ekonomik tarifeleri sizler için inceledim dostlar.Kıyas paylaşımı da oldu biraz.
Ekran görüntüsü 2026-04-07 085604.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-07 085325.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-07 084921.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-07 091032.webp

GB bazında bakarsak TURKCELL 300/5 =60tl
VODAFONE 270/5= 54 tl
BİMCELL 185/3= 61,3 tl
TÜRKTELEKOM 270/5=54 tl

BİMCELL de şöyle bi oyunu farkettim zaten yukarıdaki resimde sarı renkle işaretledim .PAKET FİYATI 185 DİYOR ama telsiz kullanım ücreti dahil değil diyor .O parayı alabimesi için 185 TL DEN HARİÇ hesabınıza bakiye yüklemesi yapmanız gerekiyor oda en az 250 tl civarında olabilir. HEMDE 1000 +250 Yerine 750+250 vererek.VE 12 AY FİYAT GARANTİSİ YOK sene içerisinde bu fiyatlara zam gelebilir.

Diğer hatlarda kdv ötv bütün vergiler dahil bu fiyatlar . 12 ay sabit fiyatla .Örneğin Vodafone
Ekran görüntüsü 2026-04-07 092322.webp

Bu bilgilerle sizin bölgenize göre çekim kalitesi iyi olan gb başına ekonomik gördüğünüz hattı tercih edebilirsiniz.
NOT: Bimcell hariç hat geçiş işlemlerinde bu fiyatlar geçerlidir.

NİSAN 2026 itibarıyle en ekonomik tarifeleri sizler için inceledim dostlar.Kıyas paylaşımı da oldu biraz.
Ekli dosyayı görüntüle 532Ekli dosyayı görüntüle 534Ekli dosyayı görüntüle 535Ekli dosyayı görüntüle 536

GB bazında bakarsak TURKCELL 300/5 =60tl
VODAFONE 270/5= 54 tl
BİMCELL 185/3= 61,3 tl
TÜRKTELEKOM 270/5=54 tl

BİMCELL de şöyle bi oyunu farkettim zaten yukarıdaki resimde sarı renkle işaretledim .PAKET FİYATI 185 DİYOR ama telsiz kullanım ücreti dahil değil diyor .O parayı alabimesi için 185 TL DEN HARİÇ hesabınıza bakiye yüklemesi yapmanız gerekiyor oda en az 250 tl civarında olabilir. HEMDE 1000 +250 Yerine 750+250 vererek.

Diğer hatlarda kdv ötv bütün vergiler dahil bu fiyatlar örneğin vodafoneEkli dosyayı görüntüle 537

Bu bilgilerle sizin bölgenize göre çekim kalitesi iyi olan gb başına ekonomik gördüğünüz hattı tercih edebilirsiniz.
NOT: Bimcell hariç hat geçiş işlemlerinde bu fiyatlar geçerlidir.
Bimcell yüklemeli yani faturasız hat olduğu için telsiz ücreti alıyor. Faturalı hatlarda paketin içine telsiz ücreti de eklenerek fiyat veriyorlar.

Tabi bu durumda telsiz ücretini de hesaba katmak lazım.

Güzel karşılaştırma olmuş 🙏🏻

Bimcell yüklemeli yani faturasız hat olduğu için telsiz ücreti alıyor. Faturalı hatlarda paketin içine telsiz ücreti de eklenerek fiyat veriyorlar.

Tabi bu durumda telsiz ücretini de hesaba katmak lazım.

Güzel karşılaştırma olmuş 🙏🏻
Bimcellin birim fiyatı faturasız olduğu için daha pahallıya geliyor aslında .

Türk Telekom’un zaman zaman sınırsız sosyal medya kampanyası oluyor. Bunu bayilerde falan yapmıyorlar. Bölgesel oluyor genellikle. 50 gb internet sınırsız sosyal medya 500 dk konuşma için 290₺ fatura yapmıştık aile bireylerine. Denk gelirse tekrar paylaşırım. Şuan 5g olayı nedeniyle fiyatlarda artış olacak gibi geliyor

Türk Telekom’un zaman zaman sınırsız sosyal medya kampanyası oluyor. Bunu bayilerde falan yapmıyorlar. Bölgesel oluyor genellikle. 50 gb internet sınırsız sosyal medya 500 dk konuşma için 290₺ fatura yapmıştık aile bireylerine. Denk gelirse tekrar paylaşırım. Şuan 5g olayı nedeniyle fiyatlarda artış olacak gibi geliyor
Taahhüt zamanı gelen hiç beklemesin bence yakın zamanda ağır zamlar geliyor.Ben taaahütün bitmesine 8 gün kalmasına rağmen az önce Vodafone 270 tl lik pakete geçtim 12 ay taahhütlü faturalı. Hangi hat olursa olsun yetişen yeni zamdan etkilenmez.

Son düzenleme:
photo_2026-04-07_10-16-25.webp

An itibarıyle geçişim tamamlandı.Memnunmuyum hayır pahallı aslında ama daha uygunu yok ve benim bölgemde en stabil hizmet veren hat bu.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1.658
Geri