H.Kale
Ev Sakini
- Meslek
- Ev Hanımı
- Evin Durumu
- Ev Sahibi
- İlişki Durumu
- Evli
Arkadaşlar, belki size küçük bir detay gibi gelecek ama benim için koca bir dert oldu
Tam 1 yıldır mobilyamın kulpunun aynısını arıyorum ve resmen bulamıyorum. O kadar çok yere baktım ki; yapı marketler, internet siteleri, küçük nalburlar… Ama yok, sanki bu kulp piyasadan silinmiş gibi.
Mobilyam sağlam, kullanmaya devam etmek istiyorum ama o eksik kulp gözüme batıp duruyor. Benzerlerini buluyorum ama tam aynısı olmayınca içime sinmiyor. Eminim aranızda bu durumu yaşayan ya da çözüm bulan vardır.
Sizce bu tarz eski ya da zor bulunan mobilya kulplarını nereden bulabilirim? Özel yaptıran oldu mu ya da bildiğiniz bir yer var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mobilyam sağlam, kullanmaya devam etmek istiyorum ama o eksik kulp gözüme batıp duruyor. Benzerlerini buluyorum ama tam aynısı olmayınca içime sinmiyor. Eminim aranızda bu durumu yaşayan ya da çözüm bulan vardır.
Sizce bu tarz eski ya da zor bulunan mobilya kulplarını nereden bulabilirim? Özel yaptıran oldu mu ya da bildiğiniz bir yer var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim