Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Kırılan çekmece kulpumun peşinde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Arkadaşlar, belki size küçük bir detay gibi gelecek ama benim için koca bir dert oldu 😅 Tam 1 yıldır mobilyamın kulpunun aynısını arıyorum ve resmen bulamıyorum. O kadar çok yere baktım ki; yapı marketler, internet siteleri, küçük nalburlar… Ama yok, sanki bu kulp piyasadan silinmiş gibi.
Mobilyam sağlam, kullanmaya devam etmek istiyorum ama o eksik kulp gözüme batıp duruyor. Benzerlerini buluyorum ama tam aynısı olmayınca içime sinmiyor. Eminim aranızda bu durumu yaşayan ya da çözüm bulan vardır.
Sizce bu tarz eski ya da zor bulunan mobilya kulplarını nereden bulabilirim? Özel yaptıran oldu mu ya da bildiğiniz bir yer var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
IMG_4320.webp

Benzer Konular

Arkadaşlar, belki size küçük bir detay gibi gelecek ama benim için koca bir dert oldu 😅 Tam 1 yıldır mobilyamın kulpunun aynısını arıyorum ve resmen bulamıyorum. O kadar çok yere baktım ki; yapı marketler, internet siteleri, küçük nalburlar… Ama yok, sanki bu kulp piyasadan silinmiş gibi.
Mobilyam sağlam, kullanmaya devam etmek istiyorum ama o eksik kulp gözüme batıp duruyor. Benzerlerini buluyorum ama tam aynısı olmayınca içime sinmiyor. Eminim aranızda bu durumu yaşayan ya da çözüm bulan vardır.
Sizce bu tarz eski ya da zor bulunan mobilya kulplarını nereden bulabilirim? Özel yaptıran oldu mu ya da bildiğiniz bir yer var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 757
Tabiki de özel yapan yerler olur. Mobilyanizi nereden aldıysanız bir sormanizda fayda var ama alternatif bir model buldum buda çok yakışır ama illa yaptırabilir veya mobilya yapan yerlere sorabilirsiniz

başka desenli kulptan 2 tane alın takın özel üretim vs. ile uğraşmayın

Bu kuplar özel üretim oluyor. Ben size bir link vereyim. Stokda 2 adet görünüyor ama fiyat yazmamışlar. firma ile bir irtibata geçin isterseniz elinde varsa belki işinize yarar.

https://www.ozbakmalzeme.com/lucilla-5645

Son düzenleme:
Birde instagram hesabı buldum. Sizin kulpun görselini koymuşlar. burası ile iletişime geçebilirsiniz.

1776621920320.webp

Çok zor bir model de değil biraz vintage görüntüsü var koçtaş gibi yerlerde bulmak güç.. Biraz sokak aralarında ki nalburlara bakmakta fayda var. Nette de bulunabilir elbette.

bu tarz ürünler çıt diye kırılır gider. diğerleriyle beraber hepsini değişirin kaldı kı belli malzemeden kırılmak istiyorum diyor. daha sade metal ama kırılmayacak onları alın derim

Ekli dosyayı görüntüle 757
Instagram üzerinde ve Trendyol üzerinde birçok Kulp var bence illa bu Kulp istiyorsanız yine görsel arama yapın ama daha böyle bu hem kulplarda bulabileceğiniz Trendyol sayfaları mevcut

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 256
Geri